Türk TIR'ına saldırı

 Suriye'nin Babel-Hava Sınır Kapısı'nda bir Türk tırına çok sayıda mermi isabet etti. Aracına çok sayıda mermi isabet eden tır şoförü Bostan Güler, yaptığı açıklamada, araçtaki kuru gıda maddesini Babel-Hava Sınır Kapısı'nda boşalttıktan sonra dönüşe geçt

Türk TIR'ına saldırı

 

Suriye'nin Babel-Hava Sınır Kapısı'nda bir Türk tırına çok sayıda mermi isabet etti. Aracına çok sayıda mermi isabet eden tır şoförü Bostan Güler, yaptığı açıklamada, araçtaki kuru gıda maddesini Babel-Hava Sınır Kapısı'nda boşalttıktan sonra dönüşe geçtiği sırada, Suriye askerleri ile muhalifler arasında çıkan çatışmaya denk geldiğini söyledi.

Tıra çok sayıda mermi isabet ettiğini belirten Güler, araçta büyük hasara neden olan olaylardan yara almadan kurtulup, ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade etti. Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'nin Babel-Hava Sınır Kapısı'na günü birlik çalışan bir taksi de çatışmanın ortasında kaldı. Ticari taksi şoförü Özgür İsmail Taş, aracıyla Türkiye'ye geri dönüş yaptığı sırada, önce havaya ateş açıldığını belirterek ''Hızlı bir şekilde ilerlerken aracıma kurşun isabet etti'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler