Türk Telekom’dan 2 milyar 339 milyon TL’lik kredi

Türk Telekom, yabancı bankalarla yaklaşık 2 milyar 339 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladığını duyurdu.Türk Telekom, yabancı 14 bankayla yaklaşık 2 milyar 339 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladığını duyurdu. Anlaşması karşılığında yaklaşık 2 milyar

Türk Telekom’dan 2 milyar 339 milyon TL’lik kredi

Türk Telekom, yabancı bankalarla yaklaşık 2 milyar 339 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladığını duyurdu.

Türk Telekom, yabancı 14 bankayla yaklaşık 2 milyar 339 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladığını duyurdu. Anlaşması karşılığında yaklaşık 2 milyar 339 milyon TL kredi 420 milyon euro ve 380 milyon dolar olduğu 3 yılı geri ödemesiz olmak üzere toplam 5 yıl vadeli olduğu belirtildi. Kredi faiz oranı yıllık Euribor/Libor + yüzde 1,80 olarak belirlenen anlaşma, Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) şöyle duyuruldu.

"Şirketimiz 20 Kasım 2015 tarihinde 14 bankanın katılımı ile 420 milyon EUR ve 380 milyon USD tutarında, 3 yılı geri ödemesiz olmak üzere toplam 5 yıl vadeli, mevcut borçların refinansmanı ve genel çalışma sermayesi amaçlı bir kulüp kredi anlaşması imzalamış bulunmaktadır. Kredi faiz oranı yıllık Euribor / Libor + %1,80 olarak belirlenmiştir.

Anlaşma kapsamında, Bank of America Merrill Lynch, Koordinator ("Coordinator) olarak; Bank of China, BNP Paribas Fortis, Citibank, HSBC, ING, Intesa Sanpaolo, JPMorgan, Mediobanca, Mizuho, Société Générale, Sumitomo Mitsui Banking Corporation ve The Bank of Tokyo-Mitsubishi Yetkilendirilmiş Lider Düzenleyici Bankalar ('Mandated Lead Arranger') olarak ve Deutsche Bank ise Kreditör ('Lender') olarak görev almışlardır".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler