'Türk siyasetindeki en tehlikeli kişi'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 'Mahalli İdareler Seçimi II. Etap Aday Takdim Toplantısı'nda konuştu.MHP Lideri'nin hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. Erdoğan'a sert sözlerle yüklenen Bahçeli, 'Şehitlerimizin katillerine kucak açan Kandil'de O

'Türk siyasetindeki en tehlikeli kişi'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 'Mahalli İdareler Seçimi II. Etap Aday Takdim Toplantısı'nda konuştu.

MHP Lideri'nin hedefinde Başbakan Erdoğan vardı. Erdoğan'a sert sözlerle yüklenen Bahçeli, 'Şehitlerimizin katillerine kucak açan Kandil'de Oslo'da İmralı'da şeref tapusunu kaybeden bu Başbakandır' ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

'Başbakan Erdoğan ağırlaşan sorunların lokomotifi olmaktan çekinmemektedir. Başbakan ve hükümeti imal ettiği tüm zehirli okları aziz milletimize doğrultarak arkası arkasına hedefe göndermektedir. 11 yıllık AKP iktidarı Türkiye'yi adeta tutsak almıştır.

'BAŞBAKAN ŞIMARMIŞTIR'

Hiçbir iktidar bugünkü gibi milli ve manevi değerlerimizle oynamamıştır. AKP'nin iktidar yılları uzadıkça Başbakan şımarmıştır. Başbakan Erdoğan üniversite öğrencilerine kaba ve serttir.

'İMRALI CANİSİ İLE MÜZAKERE, TÜRKLÜKLE MÜCADELE EDİYOR'

İmralı canisi ile müzakere Türklükle mücadele eden bu Başbakandır. Kerkük'te dökülen Türkmen kanını hiç aklına almayan ama Mısır'da Gazze'de ölenler için yas tutan bu Başbakandır.

'TÜRK SİYASETİNDE GELMİŞ GEÇMİŞ EN TEHLİKELİ KİŞİ'

Şehitlerimizin katillerine kucak açan Kandil'de Oslo'da İmralı'da şeref tapusunu kaybeden bu Başbakandır. Başbakan Türk siyasetinde gelmiş gelmiş en tehlikeli kişidir. Başbakan başına buyruk ve hoyrattır.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler