Türk milleti mensuplarının namus borcudur!

Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan yer altı dünyasının etkili isimlerinden Alaattin Çakıcı Başbakanlığa gönderilmek üzere bir mektup kaleme aldı.Çakıcı mektupta “Yaşadığımız bu zaman diliminde ülkesini se

Türk milleti mensuplarının namus borcudur!

Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan yer altı dünyasının etkili isimlerinden Alaattin Çakıcı Başbakanlığa gönderilmek üzere bir mektup kaleme aldı.

Çakıcı mektupta “Yaşadığımız bu zaman diliminde ülkesini sevenlerin birbirleri ile kenetlenmesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşların asıl Türk Milletinin namus borcudur. Yoluna inanç ve imanla devam edenlerde rabbim razı olsun. Bazı sosyal medyada, adliyede UYAP damgalı altında imzam olan tüm sözler bana aittir. Geçmişte söylediğim tüm sözlerin son nefesine kadar arkasındayım. Şerefli adam söylediğini inkar ederse yezit değil yezit oğlu yezittir. 25.07.2015 tarihli mektupla dile getirdiğim sözler ülkemizi kaosa döndürmek isteyen dış mihraklar ve ülkemizdeki bölücü unsurlara karşı her Türk vatandaşının aziz Türk milletine mensup olan her bireyin namus borcudur. Bu hassas süreçte bazı medya ve basın organları provokatörlük yapmaktadır” ifadelerine yer verdi.

11-010.jpg

1-556.jpg

22-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem