Türk jetleri Zap'ı bombaladı

Hava Kuvvetleri F-16'lılarla terör örgütünün Zap ve Metina kamplarını bomba yağmuruna tuttu.Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı 8. Ana Jet Üstünden kalkan F-16 savaş uçakları PKK terör örgütünün Zap ve Metina kamplarını bomba yağmuruna tuttu.

Türk jetleri Zap'ı bombaladı

Hava Kuvvetleri F-16'lılarla terör örgütünün Zap ve Metina kamplarını bomba yağmuruna tuttu.
Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvvetleri Komutanlığı 8. Ana Jet Üstünden kalkan F-16 savaş uçakları PKK terör örgütünün Zap ve Metina kamplarını bomba yağmuruna tuttu.

 PKK terör örgütünün ana karargah olarak kullandığı ZAP ve Metina kampları Diyarbakır'dan kalkan F.16'lar tarafından bombalandı. Diyarbakır 2. Taktik Hava Kuvetleri Komutanlığından bugün akşam saatlerinde ard arda kalkan çok sayıda savaş uçağı Kuzey Irak'ta bulunan PKK kamplarına doğru yöneldi. Yerel kaynaklar savaş uçaklarının PKK terör örgütü tarafından ana karargah olarak kullanılan Zap ve Metina kamplarının bombalandığını doğrularken, bombardılan sonucu ölen ve yaralanan PKK'lının olup olmadığı hakkında ise bir bilgi alınamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler