Türk jetleri PKK kamplarını böyle vurdu! - izle!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya gerçekleştirdiği hava harekatının görüntülerini paylaşıldı. Görüntülerde PKK militanları tarafından kullanılan bir lojistik deponun vuruluş anı da yer aldı.Paylaşılan görüntülerde PKK militanla

Türk jetleri PKK kamplarını böyle vurdu! - izle!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya gerçekleştirdiği hava harekatının görüntülerini paylaşıldı. Görüntülerde PKK militanları tarafından kullanılan bir lojistik deponun vuruluş anı da yer aldı.

Paylaşılan görüntülerde PKK militanları tarafından kullanılan bir lojistik deponun vuruluş anı yer aldı. Patlamanın şiddetinden dolayı PKK tarafından kullanılan depoda patlayıcı ve mühimmat bulunduğu anlaşılıyor.

TSK, operasyonda her biri yaklaşık 250 kilogram ağırlığında lazer güdümlü füzeler kullanıldı. Füzeler, hedefe yansıtılan lazer hüzmesini takip ederek terör örgütünün kullandığı stratejik noktalar etkisiz hale getirildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 4 gündür süren hava operasyonlarında PKK’ya ağır darbe vurulduğu ve büyük zayiat verildiği yönünde gelen bilgiler arasında yer aldı.

İŞTE O GÖRÜTÜLER!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler