Türk hacılara skandal iftira!

Suriye’de halkını acımasızca katleden Beşşar Esed’in askerleri 7 hacımızı esir aldı. Ajan diye tutuklanan hacılardan 5 gündür haber alınamıyorHac vazifesini tamamlayarak Türkiye'ye dönüşe geçen 7 Türk, Suriye topraklarında askerlerce 'ajan' suçlamasıyla g

Türk hacılara skandal iftira!

Suriye’de halkını acımasızca katleden Beşşar Esed’in askerleri 7 hacımızı esir aldı. Ajan diye tutuklanan hacılardan 5 gündür haber alınamıyor

Hac vazifesini tamamlayarak Türkiye'ye dönüşe geçen 7 Türk, Suriye topraklarında askerlerce 'ajan' suçlamasıyla gözaltına alındı. Alıkonulan hacılardan Cengiz Kıdık, 5 gündür güzel bir haber bekleyen eşini, dün geç saatlerde arayarak serbest bırakıldığının müjdesini verdi.

 Bugün'ün haberine göere Düzce Üniversitesi'ne bağlı bir yurtta sorumlu olarak çalışan Cengiz Kıdık, hac vazifesini yapmak için kutsal topraklara gitti.Kasaplık sertifikası olduğu için özel bir şirket aracılığıyla Mekke'ye gidenKıdık, 4 gün kurban kesimi yaptı. Eşi Hanife Kıdık'ın "Bol bol fotoğraf çek gelince her şeyi anlatırsın" demesi üzerine cep telefonuyla her anı kaydeden Kıdık, dönüş yolculuğunda da telefonunun elinden düşürmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler