Türk gazetecilere bomba yağdı

 Son olarak Beşşar Esed güçlerine ait bir uçak, AA ekibinin de bulunduğu sokağı bombaladı.   AA ekibi, büyük tehlike atlattığı saldırıyı ve sonrasını saniye saniye görüntüledi. Saldırıda Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından kullanılan binanın da bulunduğu

Türk gazetecilere bomba yağdı

 Son olarak Beşşar Esed güçlerine ait bir uçak, AA ekibinin de bulunduğu sokağı bombaladı.

 

 

 

AA ekibi, büyük tehlike atlattığı saldırıyı ve sonrasını saniye saniye görüntüledi. Saldırıda Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından kullanılan binanın da bulunduğu bazı evler hasar gördü, çok sayıda sivil yaralandı.

BOMBALAMANIN ARDINDAN BİNAYA ATEŞ AÇILDI

Bombaların patlamasıyla binadaki tüm camlar kırılırken binanın üst katlarında delikler oluştu. Çevresindeki binalara da bomba atan uçak, daha sonra ağır silahlarla söz konusu binaya ateş açtı.

Saldırılarda binalardan kopan taşlar, sokaktaki bazı araçlara da zarar verdi. Saldırı nedeniyle binanın bulunduğu sokakta büyük toz bulutu oluştu. Uçağın çevredeki başka binaları da vurduktan sonra ayrılmasının ardından bölge, helikopter saldırısına maruz kaldı. Saldırılar gece de bölgeye yakın birliklerden yapılan top atışlarıyla devam etti.

ÇOCUKLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

Çok sayıda kişinin yaralandığı saldırıda mahallede oyun oynayan çocukların büyük korku yaşadığı, bazı Türkmenler'in dua ettikleri gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem