Türk çocuklarını kim öldürdü

Almanya’nın Dortmund kentinde Türk sevgilisinin 4 yaşındaki oğlu Mustafa, 10 yaşındaki oğlu Mehmet ve 12 yaşındaki kızı Zilan Tüfekçi’yi öldürmekle suçlanan Bulgar Milka D. hakkındaki suçlamaları reddediyor.Ancak kadının bir numaralı zanlı olarak görüldüğ

Türk çocuklarını kim öldürdü

Almanya’nın Dortmund kentinde Türk sevgilisinin 4 yaşındaki oğlu Mustafa, 10 yaşındaki oğlu Mehmet ve 12 yaşındaki kızı Zilan Tüfekçi’yi öldürmekle suçlanan Bulgar Milka D. hakkındaki suçlamaları reddediyor.

Ancak kadının bir numaralı zanlı olarak görüldüğü belirtilen Dortmund savcılığı açıklamasında, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü ve tanıkların dinlendiği ifade edildi.

 ÖLDÜRÜLEN ÜÇ TÜRK İÇİN YÜRÜDÜLER

Üç kardeşin önce bıçaklanarak öldürülmesi ve sonra evlerinin ateşe verilmesinden sonra Dortmund Göçmen Kadınlar Birliği olayı protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Yanan evin önünde toplanan kadınlar, slogan atarak olayı protesto etti. Yaklaşık 200 kadın ve çocuğun katıldığı yürüyüşte “Çocuklara uzanan eller kırılsın”, “Çocuklara daha fazla koruma” ve “Çocuklara şiddete son” şeklinde sloganlar atıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem