Türk bayrağını yakmak istediler

Edinilen bilgiye göre Şırnak'ın İdil ilçesindeki eski öğretmenevine yerleştirilen depremzedeler tahmini yaşları 13 ile 17 arasında değişen 15-20 kişilik bir grup tarafından taşlı ve molotoflu saldırıya uğradı. Kimsenin zarar görmediği saldırıda binada bul

Türk bayrağını yakmak istediler

Edinilen bilgiye göre Şırnak'ın İdil ilçesindeki eski öğretmenevine yerleştirilen depremzedeler tahmini yaşları 13 ile 17 arasında değişen 15-20 kişilik bir grup tarafından taşlı ve molotoflu saldırıya uğradı. Kimsenin zarar görmediği saldırıda binada bulunan Türk Bayrağı indirilerek yakılmak istendi. Emniyet güçlerinin müdahale ettiği grup, terör örgütü elebaşı Öcalan ve PKK lehine slogan atarak ara sokaklara kaçtı.

Depremzedelerin saldırıyı gerçekleştirenlerin kendilerin özür dilemesin gerektiği ve bunlar insan değil diye tepki gösterdiği belirtildi. Ayrıca mahallede ikamet eden vatandaşlarda saldırıya tepki gösterdiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem