Türk askerine yine keskin nişancı tuzağı!

Şırnak'ın İdil ilçesinde, keskin nişancı tüfeği ile vurularak ağır yaralanan asker, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.   KESKİN NİŞANCI TÜFEĞİ İLE VURMUŞLARDI   Sokağa çıkma yasağının 16 Şubat'tan bu yana devam ettiği İ

Türk askerine yine keskin nişancı tuzağı!
Şırnak'ın İdil ilçesinde, keskin nişancı tüfeği ile vurularak ağır yaralanan asker, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
 
KESKİN NİŞANCI TÜFEĞİ İLE VURMUŞLARDI
 
Sokağa çıkma yasağının 16 Şubat'tan bu yana devam ettiği İdil'de bugün güvenlik güçlerinin Turgut Özal Mahallesi'nde gerçekleştirdiği operasyon sırasında bir asker, teröristler tarafından keskin nişancı tüfeği ile açılan ateş sonucu ağır yaralanmıştı.
 
ŞEHİT HABERİ GELDİ
 
Yaralı asker, zırhlı ambulansla getirildiği İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem