Türk askeri IŞİD'le savaşıyor! TSK operasyon başlattı

Kilis'te Suriye tarafından IŞİD'in kontrolündeki bölgeden karakola açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından Türki Silahlı Kuvvaetleri Suriye'de operasyon başlattı.Şanlıurfa Suruç'ta 32 kişinin hayatını kaybettiği intihar saldırısının a

Türk askeri IŞİD'le savaşıyor! TSK operasyon başlattı

Kilis'te Suriye tarafından IŞİD'in kontrolündeki bölgeden karakola açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından Türki Silahlı Kuvvaetleri Suriye'de operasyon başlattı.

Şanlıurfa Suruç'ta 32 kişinin hayatını kaybettiği intihar saldırısının ardından Ceylanpınar ilçesinde 2 polis şehit edilmişti.

Bu haberlerin acısı dinmeden bugün öğle saatlerinde Diyarbakır'da emniyet ekiplerine yönelik saldırıda yaralanan 2 polisten biri şehit olmuştu. Bu kez son dakika haber Kilis'ten geldi. Diyarbakır'da bir polisin şehit edildiği saldırıdan 2 saat sonra bu kez Kilis'te askere saldırı düzenlendi.

Reuters haber ajansı, astsubayın şehit edilmesinin ardından TSK'nın Suriye'deki hedeflere operasyon başlattığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem