Türk-Alman işadamları arasında ikili iş görüşmeleri

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyette bulunan Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz, Trabzonlu firmaları Dortmund’da Alman Ve Türk Firmalarını görüştürdü.   TTSO Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz tarafından yapılan açıklamada 24-28 Şubat 2016 tari

Türk-Alman işadamları arasında ikili iş görüşmeleri
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyette bulunan Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz, Trabzonlu firmaları Dortmund’da Alman Ve Türk Firmalarını görüştürdü.
 
TTSO Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz tarafından yapılan açıklamada 24-28 Şubat 2016 tarihleri arasında “Dortmund’da Trabzon’u Yaşa” Etkinliği çerçevesinde iş görüşmeleri yapıldı. Türk ve Alman işadamları arasındaki görüşmelerin organize edilmesine NRW International GmbH katkı sağladı. Görüşmelere Almanya’nın Dortmund ve çevre kentlerinden firmalar katılım sağladı. Türkiye’den Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve HİTAŞ, D-Kare İnşaat, Çapkınoğlu Dayanıklı Tüketim Malzemeleri, Ünal Lastik Kaplama, Karadeniz Elektromarket firma temsilcilerinin katıldığı etkinlikte makine, inşaat, enerji ve bölgedeki yatırım ve teşvikler üzerine görüşmeler gerçekleştirildiği belirtildi.
 
 
18126.jpg
 
18128.jpg
 
18129.jpg
 
18130.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler