Tüp patlaması 3 katlı binayı yerle bir etti

Kastamonu’da bir tüp bayisinde patlama meydana geldi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. İş yerinin bulunduğu bina çökerken, çevrede ise büyük hasar oluştu.Olay, Kastamonu’nu Azdavay ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan bir tüp bay

Tüp patlaması 3 katlı binayı yerle bir etti

Kastamonu’da bir tüp bayisinde patlama meydana geldi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. İş yerinin bulunduğu bina çökerken, çevrede ise büyük hasar oluştu.

Olay, Kastamonu’nu Azdavay ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan bir tüp bayiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında Hakkı Şahin (60) ve oğlu Erdem Şahin’e (38) ait tüp bayisinde henüz belirlenemeyen nedenle büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından 3 katlı bina çöktü. Çökme sonucu Hakkı Şahin ile oğlu Erdem Şahin, gelini Aysun Şahin (35), torunları Atalay (15), Nihal (9), Güneş (2) Şahin göçük altında kaldı. Şahin ailesinin yardımına çevredeki vatandaşlarla, Azdavay Belediyesi personeli koştu. Büyük uğraşlar sonunda Hakkı Şahin ile Aysun, Atalay, Nihal ve Güneş Şahin, göçük altından çıkartıldı. Yaralılar ilk olarak Azdavay Devlet Hastanesi’ne, buradan da Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Patlamada, vücudunda 3. derece yanıklar oluşan Hakkı Şahin ise, İstanbul’a sevk edildi. 2 yaşındaki Güneş bebek ise, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar ise göçük altında kalan Erdem Şahin’i kurtarma çalışmalarına devam etti. Sabah saatlerinde Şahin’in cesedine ulaşıldı. Enkazın altından cesedi çıkartılan Erdem Şahin’in cansız bedeni, cenaze aracına konarak Azdavay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ayrıca patlamada, tüp bayisinin bulunduğu 3 katlı bina tamamen çökerken, çevredeki ev ve iş yerlerinde de büyük hasarlar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler