Tunceli'de KCK operasyonu!

Tunceli'de KCK/TM'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla birçok adreste arama yapılırken aralarında Tunceli Belediyesi'nin yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Pol

Tunceli'de KCK operasyonu!

Tunceli'de KCK/TM'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla birçok adreste arama yapılırken aralarında Tunceli Belediyesi'nin yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 

Polis ekipleri, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla sabah erken saatlerde Tunceli Belediyesi, BDP İl Binasi ve BDP İlçe Merkez Başkanlığı ile BDP'li yöneticilerin evinde eş zamanlı arama yaptı. Aralarında BDP yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler