Tunceli'de büyük çatışma çıktı!

Tunceli'nin Pülümür İlçesi kırsalında bir grup PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 2 PKK'lı öldürüldü. Bugün öğlen saatlerinde Pülümür İlçesi Hasan Gazi Köyü kırsal alanında eylem hazırlığı için keşif faaliyeti yapan kalabalık bir grup P

Tunceli'de büyük çatışma çıktı!

Tunceli'nin Pülümür İlçesi kırsalında bir grup PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 2 PKK'lı öldürüldü.

Bugün öğlen saatlerinde Pülümür İlçesi Hasan Gazi Köyü kırsal alanında eylem hazırlığı için keşif faaliyeti yapan kalabalık bir grup PKK'lının farkedilmesi üzerine, bölgeye hava destekli operasyon düzenlendi. Takip edilen PKK'lı grup ile akşam saatlerinde sıcak temas sağlandı. Çatışmalarda ilk belirlemelere göre şimdiye kadar 2 PKK'lının ölü ele geçirildi.

Bölgeye Tunceli 4'ncü Komando Tuğay Komutanlığı'ndan çok sayıda profesyonel birliklik sevedilirken, akşam karanlığının çökmesiyle birlikte hava trafiği de yoğun bir şekilde devam etti. Kobra helikopteri de PKK'lıların bulunduğu bölgeyi yoğun bombardıman altına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem