Tunceli-Pülümür karayolunda patlama

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Tunceli-Pülümür karayolunda bir patlama meydana geldi. Bölgeden, yaralıların olduğu yönünde bilgiler geliyor.Tunceli'de önceki gün Pülümür-Erzincan karayolunun valilik kararıyla çift taraflı olarak ulaşım

Tunceli-Pülümür karayolunda patlama

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Tunceli-Pülümür karayolunda bir patlama meydana geldi. Bölgeden, yaralıların olduğu yönünde bilgiler geliyor.

Tunceli'de önceki gün Pülümür-Erzincan karayolunun valilik kararıyla çift taraflı olarak ulaşıma kapatılmasının ardından başlatılan operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar, dün PKK'nın sözde şehitliğinin yıkıldığı merkez Alacık köyü kırsalında yoğunlaştırıldı. Çok sayıda askerin sevk edildiği ve havadan Kobra tipi helikopterlerin destek verdiği operasyon sırasında bölgede büyük bir patlama yaşandı. Yaralıların olduğu yönünde bilgilerin geldiği bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem