Tunceli- Erzincan yoluna çığ düştü

Tunceli Erzincan karayoluna çığ düşmesi sonucu yolcu otobüsleri ile minübüsler ve iş makinaları mahsur kaldı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.Tunceli'nin Pülümür İlçesi ile Erzincan karayolunda bu akşam saatlerinde çığ düşmesi ve ardından oluşan heyelan

Tunceli- Erzincan yoluna çığ düştü

Tunceli Erzincan karayoluna çığ düşmesi sonucu yolcu otobüsleri ile minübüsler ve iş makinaları mahsur kaldı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Tunceli'nin Pülümür İlçesi ile Erzincan karayolunda bu akşam saatlerinde çığ düşmesi ve ardından oluşan heyelan nedeniyle bir çok araç mahsur kaldı. 2000 Rakımlı olan Cankurtaran Tepesi ile Mutu köyü arasındaki karayolunda 80 yolcunun bulunduğu iki şehirlerarası otobüs ile bir minübüs çığ düşmesi sonucu karayolunda mahsur kaldı. Tunceli ve Pülümür'den giden Karayolları'na ait 5 kamyon ile 2 iş makinası da aşırı kar yağışı nedeniyle yolda kaldı. Kar yağışının yoğun olması nedeniyle kapanan Tunceli-Erzincan karayolunun trafiğe açılması için Tunceli kent merkezi ile Pülümür ilçesinden yola çıkan kurtarma ekiplerinin çalışmaları ise devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem