Tuncel PKK'lılara refakat ediyor!

BDP'li Sebahat Tuncel'in, dokunulmazlık zırhıyla başka bir PKK'lıya daha refakat ettiği iddia edildi.Kocaeli'de deniz otobüsünü kaçıran terörist Mensur Güzel'in kız kardeşini kaçırırken görüntülenen BDP'li Sebahat Tuncel'in, dokunulmazlık zırhıyla başka b

Tuncel PKK'lılara refakat ediyor!

BDP'li Sebahat Tuncel'in, dokunulmazlık zırhıyla başka bir PKK'lıya daha refakat ettiği iddia edildi.

Kocaeli'de deniz otobüsünü kaçıran terörist Mensur Güzel'in kız kardeşini kaçırırken görüntülenen BDP'li Sebahat Tuncel'in, dokunulmazlık zırhıyla başka bir PKK'lı teröriste daha refakat ettiği ortaya çıktı.

Kartepe Deniz otobüsünü kaçıran terör örgütü PKK'lı Mansur Güzel'in bomba yapmaktan aranan kardeşi Şeyma Güzel'e VIP üzerinden "Kandil Refakati" yaparken görüntülenen BDP Milletvekili Sebahat Tuncel'in yeni bir skandalı ortaya çıktı.

Tuncel'in, terör örgütünün şehir merkezlerinde illegal eylemler yapmak için oluşturduğu sözde gençlik yapısı sorumlularıyla sık sık bir araya geldiği ortaya çıktı.

Terörist Cafer Ateş'in Ankara Çankaya'da farklı kafelerde farklı tarihlerde BDP Milletvekilleri Tuncel ve Ayla Akat Ata ile bir araya geldiğini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Savcılık emriyle yapılan takipte Ateş'in Tuncel'le yaptığı uzun görüşmeler an be an izlendi.

Tuncel'in araç ve mekan dokunulmazlığı nedeniyle uzun süre ertelenen operasyon, Ateş'in tek başına kaldığı bir sırada gerçekleştirildi.

Cafer Ateş, 2 Mayıs 2011 tarihinde terör örgütü üyesi olmaktan tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem