Tuncay Özkan'ın koğuşunda yangın

 Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanan Tuncay Özkan’ın koğuşunda dün gece saatlerinde yangın çıktı. Avukatı Serkan Günel'in verdiği bilgiye göre, Özkan dün geç saatlerde duşa girdi. Duş alırken yanık kokusunu fark eden Özkan, banyodan çıktı. Elek

Tuncay Özkan'ın koğuşunda yangın

 

Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanan Tuncay Özkan’ın koğuşunda dün gece saatlerinde yangın çıktı.
 
Avukatı Serkan Günel'in verdiği bilgiye göre, Özkan dün geç saatlerde duşa girdi. Duş alırken yanık kokusunu fark eden Özkan, banyodan çıktı.
 
Elektrikli su ısıtıcısı ve buzdolabının tutuştuğunu gören Özkan, hemen müdahale etti. Koğuşunda bulunan suyla yangına müdahale eden Özkan, cezaevi görevlilerinden acil yardım ziline basarak yardım istedi. Ancak Özkan cezaevi görevlileri gelmeden yangını söndürdü.
 
'YANGININ NEDENİ SU ISITICISI' 
Daha sonra koğuşa gelen görevliler incelemelerde bulundu. İlk incelemelere göre yangının elektrikli su ısıtıcısından çıktığı ve altındaki buzdolabına sıçradığı belirtildi. Tuncay Özkan’ın herhangi bir zarar görmediği yangın sonucunda buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcısı kullanılamaz hala geldi.
 
'YANGIN ÇIKMASI MANİDAR'
Avukat Günel, 24 saat kamerayla gözetim altında olan hücrede yangın çıkmasını manidar bulduklarını söyledi. 
 
Cezaevi yetkililerinden yangınla ilgili detaylı bilgi isteyeceklerini söyleyen Günel, "Yangınla ilgili inceleme yapılmasını talep edeceğiz. Kullanılamaz hale gelen eşyaların yenisini temin edeceğiz. Bir talebimiz daha olacak. O da Özkan’ın yanına bir koğuş arkadaşı verilmesi. Barış Terkoğlu’nun tahliye olmasının ardından müvekkilimiz yalnız kaldı. Yalçın Küçük Özkan ile birlikte kalmak için dilekçe vermiş ancak henüz bir sonuç ulaşmadı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem