Tüm zamanların rekoru

Antalya Havalimanı bir günde 985 uçak ve 175 bin 806 yolcuya hizmet vererek üç rekora birden imza attı.Turizmin başkentinde Antalya Havalimanı’nda 19 Temmuz Cumartesi günü üç rekor birden kırıldı. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın twitter hesabında paylaş

Tüm zamanların rekoru

Antalya Havalimanı bir günde 985 uçak ve 175 bin 806 yolcuya hizmet vererek üç rekora birden imza attı.

Turizmin başkentinde Antalya Havalimanı’nda 19 Temmuz Cumartesi günü üç rekor birden kırıldı. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın twitter hesabında paylaştığı bilgilere göre Antalya Havalimanı toplam uçak ve yolcu trafiği ile dış hat gelen yolcu sayısında tarihindeki en yüksek rakamlara ulaştı. Bir günde 985 uçak iniş kalkış yaptı. 175 bin 806 yolcuya hizmet verildi. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, “Antalya’da bu kadar sayıda yolcu ve uçağa sorunsuzca, güvenli ve kaliteli hizmet veren DHMİ ailesi ve tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler