Tüm futbol camiasına yapılmış...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe kafilesinin Çaykur Rizespor maçından sonra Trabzon Havalimanı’na gelirken Sürmene’de saldırıya uğramasını kınadı.Başkan Gümrükçüoğlu, açıklamasında böylesi bir saldırının nerede

Tüm futbol camiasına yapılmış...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe kafilesinin Çaykur Rizespor maçından sonra Trabzon Havalimanı’na gelirken Sürmene’de saldırıya uğramasını kınadı.

Başkan Gümrükçüoğlu, açıklamasında böylesi bir saldırının nerede yapılırsa yapılsın kabul edilebilir bir yönü olmadığını ve sorumlularının bulunarak olayın açıklığa kavuşturulması gerektiğini belirterek, “Fenerbahçe Spor Kulübü'nü taşıyan otobüse silahla ateş edilmesini üzüntü ile öğrendim. Can kaybı olmamasının tesellisi ve tüm kafileye geçmiş olsun dileklerimle yaralı otobüs şoförüne acil şifalar diler, sporun çatışmayı değil, barış ve kardeşliği getirmesini beklediğimizi bütün topluma iletirim. Bu tarz kanun dışı davranışların tüm futbol camiasına yapılmış eylem olarak değerlendirilmesi gerekmektedir. Sorumluların bulunarak her şeyin açıklığa kavuşturulacağına inanıyoruz. Bu süre zarfında kamuoyunu sağduyulu yaklaşım göstermeye davet ediyor, toplumu gerecek söylem ve davranışlardan herkesin uzak durmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem