Tuğçe Kazaz yine dinini değişti!

Geçtiğimiz günlerde "Ezan sesini duyunca müziği kapatıyorum" diyerek yeniden Müslüman olduğunun sinyalini veren Tuğçe Kazaz'ın sırrı çözüldü. Saklambaç'ın haberine göre; Budist olmak için Kalamış'taki bir mekanda toplantılara katılan ünlü model, burada 1

Tuğçe Kazaz yine dinini değişti!

Geçtiğimiz günlerde "Ezan sesini duyunca müziği kapatıyorum" diyerek yeniden Müslüman olduğunun sinyalini veren Tuğçe Kazaz'ın sırrı çözüldü. Saklambaç'ın haberine göre; Budist olmak için Kalamış'taki bir mekanda toplantılara katılan ünlü model, burada 1 kere de tuvalet temizliği yaptı.

'HİZMET' KISMINDA PES ETTİ!

İtalya'dan dönüşte ara verdiği toplantılara yeniden katılan Tuğçe Kazaz, Budizm'in ilk basamağı olan "hizmet" kısmında pes etti. Tuğçe, kendisine 3 gün üst üste çay servisi yaptırılınca öfkelendi. "Hizmetçi değilim" diyerek bağırıp çağıran modelin Budizm sevdası da böylece sona ermiş oldu.

EŞİ İÇİN HRİSTİYAN OLMUŞTU

Tugçe Kazaz, 2005'te evlendiği Yunan oyuncu Yorgo Seitaridis uğruna Hristiyanlığı seçmiş, eşine boşanma davası açınca Budist olmaya karar vermişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem