Tuğba Ekinci ifade verecek!

"O şimdi asker" şarkısıyla tanınan Tuğba Ekinci'nin sigortadan para almak için Jaguar'ının çalındığını söylediği ileri sürüldü. Polis Tuğba Ekinci hakkında nitelikli dolandırıcılıktan işlem yaptı. Tuğba Ekinci, bu soruşturma kapsamında savcıya ifade verec

Tuğba Ekinci ifade verecek!

"O şimdi asker" şarkısıyla tanınan Tuğba Ekinci'nin sigortadan para almak için Jaguar'ının çalındığını söylediği ileri sürüldü. Polis Tuğba Ekinci hakkında nitelikli dolandırıcılıktan işlem yaptı. Tuğba Ekinci, bu soruşturma kapsamında savcıya ifade verecek.

Tuğba Ekinci'nin Jaguar'ı 21 Mayıs 2010'da, Barbaros Bulvarı üzerindeki Balbumcu Kavşağı'nda bir kazaya karışmıştı. Görgü tanıkları otomobili Tuğba Ekinci'nin kullandığını ileri sürmüştü. Tuğba Ekinci ise "Benim böyle bir otomobilim yok ki. Niye kaza yapayım?" demişti. Ancak, Tuğba Ekinci, satın almış olduğu Jaguarı kazanın ertesi günü üzerine kaydettirmişti.

Tuğba Ekinci, 18 Nisan 2011'de Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak evinin önünde park halinde bulunan 34 UP 5400 plakalı Jaguarı'nın çalındığını bildirdi. Başvuru üzerine polis soruşturma başlattı Polisin belirlemelerine göre Tuğba Ekinci, Jaguar'ına bu kazadan, 4 gün sonra kasko sigortası yaptırdı.

Polis, Jaguar'ı 20 Nisan günü Güngören'deki bir sitenin oto parkında buldu. Jaguar'ın hasarlı olduğu belirlendi. Bu hasarın bir yıl önceki kazadan kaldığı ortaya çıkarıldı. Site görevlileri polise Jaguar'ın 5-6 ay önce otoparka getirildiğini söyledi. Polisin iddiasına göre Tuğba Ekinci'nin söylediği gibi Jaguar çalınmadı. Tuğba Ekinci, kasko sigortadan otomobilin parasını alabilmek için "Jaguar'ım çalındı" yalanını söyledi. Polis Tuğba Ekinci hakkında nitelikli dolandırıcılıktan işlem yaptı. Tuğba Ekinci, bu soruşturma kapsamında savcıya ifade verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler