TÜBİTAK ile NATO arasında işbirliği

 ürkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'ndan (TÜBİTAK) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurumun savunma, güvenlik ve uzay alanındaki önemli projeleri, 7-10 Mayıs arasında gerçekleştirilecek "11. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı"nda sergilenecek. F

TÜBİTAK ile NATO arasında işbirliği

 

ürkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'ndan (TÜBİTAK) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kurumun savunma, güvenlik ve uzay alanındaki önemli projeleri, 7-10 Mayıs arasında gerçekleştirilecek "11. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı"nda sergilenecek.
 
Fuarda, TÜBİTAK'ın Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ile NATO'nun bilişim sistemleri, bilgi güvenliği ve telekomünikasyon alanlarındaki projelerini yürüten İletişim ve Enformasyon Sistemleri Ajansı (NCIA) arasında Ar-Ge alanında işbirliği anlaşması imzalanacak.
 
Anlaşma kapsamında iki kurum arasında bilimsel bilgi değişimi, teknoloji geliştirme ve ortak Ar-Ge çalışmaları yapılacak.
 
İşbirliği anlaşması, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ile NCIA Genel Müdürü Emekli Korgeneral Koen Gijsbers tarafından imzalanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem