TTSO'dan Gazeteciler günü mesajı!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.   Başkan Hacısalihoğlu gazeteciliğin doğasında doğruları savunma, toplumu aydınlatma ve gerçeklerden haberdar etme duygusunun bulunduğunu ifade etti.

TTSO'dan Gazeteciler günü mesajı!
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
 
Başkan Hacısalihoğlu gazeteciliğin doğasında doğruları savunma, toplumu aydınlatma ve gerçeklerden haberdar etme duygusunun bulunduğunu ifade etti. Bilginin alınması, işlenmesi ve taşınmasında önemli bir görevi bulunan gazetecilerin toplum adına kazandığı hakların kullanılmasında da büyük bir özveri, titizlik ve hüner gerektirdiğini vurguladı. Günümüzde büyük bir sektör haline gelen gazeteciliğin öz ruhunun korunmasına gelecek adına daha yoğun ihtiyaç hissedildiğini kaydetti. Hacısalihoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bu camianın yüklendiği büyük sorumluluk ve görevlerinin bütün kamuoyu tarafından bir kez daha fark edildiği bir gün olarak görüyoruz. Bu nedenle çok meşakkatli çalışma gerektiren camianın her bir üyesinin bu gününü kutluyorum.  Çalışan ve çalışmayan ayırt etmeden camianın bütün fertlerinin arzu ettikleri daha iyi koşullara elbirliği ile kavuşturulmasını diliyorum.  Bu meslek gazetecilerin emek,  gönül ve hayat verenlerin ellerinde yücelecektir. “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem