TTSO'dan Ankara Saldırısına kınama!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ankara'da yapılan terör saldırısını kınadı.   Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de terör saldırılarının asla başarılı olamayacağını belirtti.   Ankara'da bom

TTSO'dan Ankara Saldırısına kınama!
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ankara'da yapılan terör saldırısını kınadı.
 
Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de terör saldırılarının asla başarılı olamayacağını belirtti.
 
Ankara'da bombalı terör saldırısında bulunanların cezasız kalmayacağını vurgulayan Hacısalihoğlu, şunları kaydetti: 
 
"Kalbimizi hedef alan terör bu kez Ankara'da hain bir saldırı daha gerçekleştirmiştir. Bu saldırılardan medet umanlar, dün olduğu gibi bugün de asla başarılı olamayacaklardır. Türkiye'miz teröre karşı her zaman bir olmuştur. Bir olmaya da devam edecektir. Dün akşam kaybettiğimiz bombalı saldırıdaki şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Acımız büyük. Milletimizin başı sağolsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler