TTSO fırıncıların fiyatlarını onayladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 2014 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.Ali Osman Ulusoy, meclis toplantısını açtıktan 2014 yılı Ocak ayı faaliyetleri ile ilgili meclise sunum yapıldı.Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Dündar Ayyıldız'ın yerine meclis üy

TTSO fırıncıların fiyatlarını onayladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 2014 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

Ali Osman Ulusoy, meclis toplantısını açtıktan 2014 yılı Ocak ayı faaliyetleri ile ilgili meclise sunum yapıldı.

Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Dündar Ayyıldız'ın yerine meclis üyeliğine aynı sektörden Erdinç Türk'ü  meclis üyeliğine geldiğini söyledi. Yeni Meclis Üyesi Erdinç Türk, ayağa kalkarak meclis üyelerini selamladı.

FIRINCILARIN TARİFE TALEBİ ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI İLE AYNI

TTSO Meclisinde odaya kayıtlı fırıncıların fiyat tarifeleri oylanarak kabul edildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Genel sekreter Hakan Gürhan, Trabzon'da yaklaşık  500 civarında fırıncı bulunduğunu ve 20'ye yakının TTSO'ya kayıtlı olduğunu aktardı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları tarafından fırıncıların kabul edilen yeni fiyat tarifesinin TTSO'ya kayıtlı fırıncılar tarafından da talep edildiğini dile getirdi. Meclis başkanı tarife talebini oylamaya sundu ve aynı tarifeler oda tarafından da kabul edildi.

Buna göre, 400 gram ekmek 1.50 Tl, 800 gram ekmek 3 Tl, 1200 gram ekmek 4.5 Tl, 1600 gram ekmek 6 Tl, 2 kilogram ekmek 7.5 Tl  olarak kabul edildi. yine yağsız 300 gram peynirli 6 Tl, kıymalı da 9 Tl olarak kabul edildi. Hamur'da 2.5 Tl oldu.

MECLİS ÜYESİ ALİ UZUNALİOĞLU

TTSO Meclis Üyesi Ali Uzunalioğlu, geçtiğimiz günlerde Sürmene tersanesinde yapımı tamamlanarak denize indirilen gemi için düzenlenen törenlere TTSO'dan yönetim kurulunun katılmasının  yanı sıra ilgili meslek guruplarının da davet edilmesinde fayda olacağını dile getirdi. Bu tür faaliyetlerde yönetim kurulunun ilgili meslek komitelerini haberdar ederek katılımlarının sağlanması önerisinde bulundu.

SİGORTA SEKTÖRÜ SUNUM YAPTI

26. Meslek Komitesi  Meclis Üyesi İbrahim Sertel sigorta sektörü hakkında  sunumda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem