'TSK'ya savaş talimatı verildi

Ak Parti MKYK Üyesi Salih Kapusuz, Kastamonu'da partisinin İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftara katıldı. Düğün salonundaki iftarda konuşan Kapusuz, "Geçici bir hükümet gibi görünsek de kalıcı hükümetin alması gerekli olan kararlar her neyse, hepsini almaya

'TSK'ya savaş talimatı verildi

Ak Parti MKYK Üyesi Salih Kapusuz, Kastamonu'da partisinin İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftara katıldı. Düğün salonundaki iftarda konuşan Kapusuz, "Geçici bir hükümet gibi görünsek de kalıcı hükümetin alması gerekli olan kararlar her neyse, hepsini almaya, nokta nokta her işi takip etmeye, gerekli her türlü tedbiri almaya devam ediyoruz" dedi. Bu doğrultuda Suriye'deki gelişmeler karşısında TSK'ya talimat verildiğini ifade eden Kapusuz, şöyle konuştu: "O bölgede Türkiye'ye zarar verecek en ufak bir gelişme olursa angajman kurallarımızı değiştirdik. 'Gerekirse vuracaksınız, hiçbir talimata ihtiyaç duymayacaksınız' dedik. Elbette maceracı falan da değiliz ama ülkesine, milletine, onuruna, haysiyetine, şerefine sahip olmak bu milletin özünde vardır. Bu milleti temsil eden Ak Parti'nin bir tek derdi vardır, milletine ve değerlerine layık olmaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler