TSK;"Tedbirler alındı"

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında 1000 kişilik bir kaçakçılık grubunun tespit edildiğini ve uyarı ateşiyle bölgeden uzaklaştırıldığını açıkladı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Türkiye-Suriye Hududunda, 2'inci Hudut A

TSK;"Tedbirler alındı"
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında 1000 kişilik bir kaçakçılık grubunun tespit edildiğini ve uyarı ateşiyle bölgeden uzaklaştırıldığını açıkladı.
 
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
''Türkiye-Suriye Hududunda, 2'inci Hudut Alay Komutanlığı Oğulpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasında saat 04:15'te hudut hattında görev yapan araç ve personelimiz tarafından hudut bölgesinde 300 metrelik bir hat boyunca yaklaşık 40 araç ve 750-1000 kişilik yaya, ayrıca 150 kişilik atlı kaçakçı grubu tespit edilmiştir.
 
Hudut Hattında bir adet Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç, iki adet Zırhlı Muharebe Aracı, bir adet Zırhlı Personel Taşıyıcı ve bir tank ile geçiş noktaları kapatılmış ve derinlikte ilave emniyet tedbirleri alınmıştır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem