TSK'den dikkat çeken klip

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni anlatan "Etkin, caydırcı, saygın" temalı bir video paylaştı.   Genelkurmay Başkanlığı’ndan paylaşım ile ilgili yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; yurt dışından gelecek tehdit ve tehli

TSK'den dikkat çeken klip
Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni anlatan "Etkin, caydırcı, saygın" temalı bir video paylaştı.
 
Genelkurmay Başkanlığı’ndan paylaşım ile ilgili yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; yurt dışından gelecek tehdit ve tehlikelere karşı Türk vatanını savunmak, caydırıcılık sağlayacak şekilde askerî gücün muhafazasını ve güçlendirilmesini sağlamak, Türkiye Büyük Millet Meclisi kararıyla yurt dışında verilen görevleri yapmak ve uluslararası barışın sağlanmasına yardımcı olmaktır" denildi.
 
Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, Genelkurmay Başkanlığına bağlı Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile barış döneminde İçişleri Bakanlığına bağlı olarak görev yapan ve sefer durumunda Kara ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine dahil olan Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığından meydana gelmektedir" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler