TSK'dan terör ve içki açıklaması

 TSK'dan yapılan açıklamada, "Teröristle mücadele kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde keşif, gözetleme ve istihbarat toplama gayretlerine aralıksız devam edilmektedir." denildi. Ayrıca, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL ve Komutanlar; 30 Nisa

TSK'dan terör ve içki açıklaması

 

TSK'dan yapılan açıklamada, "Teröristle mücadele kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde keşif, gözetleme ve istihbarat toplama gayretlerine aralıksız devam edilmektedir." denildi.
 
Ayrıca, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL ve Komutanlar; 30 Nisan- 02 Mayıs 2013 tarihlerinde Van, Hakkari, Şırnak ve Mardin il sınırları içinde görev yapan askerî birliklerde denetlemelerde bulundukları da dile getirildi.
 
Bir diğer açıklamada ise içki satışına yönelik tartışmalara cevaben, "Türk Silahlı Kuvvetleri sosyal tesislerinde; "Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunuşuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki" Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlemler yürütülmektedir." ifadesine de yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem