TSK'dan Taksim açıklaması

İstanbul Taksim Meydanında 31 Ekim 2010 günü güvenlik güçlerimizi ve masum vatandaşlarımızı hedef alan alçakça saldırıdan derin bir üzüntü duyuyor ve bunu yapanları nefretle telin ediyoruz. Saldırı, terörün vahşetini, çaresizliğini ve kanlı yüzünü bir kez

TSK'dan Taksim açıklaması

İstanbul Taksim Meydanında 31 Ekim 2010 günü güvenlik güçlerimizi ve masum vatandaşlarımızı hedef alan alçakça saldırıdan derin bir üzüntü duyuyor ve bunu yapanları nefretle telin ediyoruz.

Saldırı, terörün vahşetini, çaresizliğini ve kanlı yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur.

Bu olayın, teröre karşı yürütülmekte olan mücadelede birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğinden ve mücadele azmimizi artıracağından kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Bu insanlık dışı saldırının sorumlularının mutlaka yakalanarak, yaptıklarının hesabını yargı önünde verecekleri inancıyla, menfur saldırıda yaralanan polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem