TSK'dan Sırbistan’da Denetim

Genelkurmay Başkanlığı, Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı'nın güven ve güvenlik artırıcı önlemlere ilişkin "Viyana Belgesi-2011" kapsamında Sırbistan'da denetim icra edecek. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Avrupa Güvenlik ve İş Birli

TSK'dan Sırbistan’da Denetim

Genelkurmay Başkanlığı, Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı'nın güven ve güvenlik artırıcı önlemlere ilişkin "Viyana Belgesi-2011" kapsamında Sırbistan'da denetim icra edecek.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı'nın (AGİT) güven ve güvenlik artırıcı önlemlere ilişkin "Viyana Belgesi-2011" kapsamında, Türkiye liderliğinde, 8-11 Mart 2016 tarihleri arasında Sırbistan'da bir denetim icra edileceği belirtildi.

Söz konusu faaliyete, Genelkurmay Silahların Kontrolü ve Doğrulama Şube Müdürlüğünden üç, Slovakya'dan bir olmak üzere toplam dört personelin iştirak edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem