TSK'dan 'Özel' açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey'in toplantı davetine katılamaması ile ilgili olarak bir açıklama yayımladı. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden yapılan yazılı aç

TSK'dan 'Özel' açıklaması
Türk Silahlı Kuvvetleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey'in toplantı davetine katılamaması ile ilgili olarak bir açıklama yayımladı.
 
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden yapılan yazılı açıklamada "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sayın Martin E. Dempsey'in yaptığı toplantı davetine katılamamasına yanlış anlamlar yüklendiği görülmektedir. Konu ile ilgili yapılan yorumlar gerçek dışı olup, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, meslektaş ve mevkidaşı ile yaptığı telefon görüşmesinde durumu izah etmiş ve gerekli mutabakat sağlanarak toplantıya Genelkurmay Harekât Başkanının katılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca bugüne kadar bölgemizdeki gelişmelerle ilgili olarak değişik ülkelerde yapılan aynı kapsamdaki toplantılara Genelkurmay Harekât Başkanı iştirak etmiştir" ifadeleri kullanıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler