TSK'dan flaş açıklama!

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Bingöl merkezde, İl Emniyet Müdürü ve beraberindeki ekibe yapılan silahlı saldırıyı ilişkin açıklama yaptı. Dün saat 20.57 sıralarında yaşanan olayla ilgili yapılan yazılı açıklam

TSK'dan flaş açıklama!
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Bingöl merkezde, İl Emniyet Müdürü ve beraberindeki ekibe yapılan silahlı saldırıyı ilişkin açıklama yaptı.
 
Dün saat 20.57 sıralarında yaşanan olayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Saldırıyı müteakip, olay yerinden kaçan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin yakalanması maksadıyla, Genç-Bingöl karayolunda, Genç İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Genç Köprüsü mevkiinde, birlikte yaptığı yol emniyet ve kontrol faaliyeti esnasında, yol emniyet ve kontrol görevi icra eden unsurlara, yaklaşan bir araçtan, uzun namlulu silahlarla ateş açılmıştır. Dört bölücü terör örgütü mensubu terörist 2 Piyade Tüfeği ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak adli işlemin başlatıldığı bilgisi alınmıştır" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler