TSK'dan flaş açıklama; 3 şehit...

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Şemdilli ilçesinde bir zırhlı aracın şarampole yuvarlanması sonucu 3 personelin şehit olduğunu, 8 personelin yaralandığını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 5 Mayıs 2014 tarihinde saat 21.00 sıra

TSK'dan flaş açıklama; 3 şehit...
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Şemdilli ilçesinde bir zırhlı aracın şarampole yuvarlanması sonucu 3 personelin şehit olduğunu, 8 personelin yaralandığını açıkladı.
 
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 5 Mayıs 2014 tarihinde saat 21.00 sıralarında Hakkari’nin Şemdilli ilçesinde bir zırhlı aracın şarampole yuvarlanması sonucu 3 personelin şehit olduğu, 8 personelin yaralandığı kaydedildi. Açıklamada, “Kazada yaralananlar, askeri helikopterle Van Yüzüncü Yıl Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yüksekova Devlet Hastanesi ve Hakkâri Askerî Hastanesine tahliye edilmiş olup, tedavilerine devam edilmektedir. Kaza ile ilgili idari ve adli soruşturma sürdürülmektedir. Bu müessif araç kazasında şehit olan personelimize Allah’tan rahmet ve aile yakınlarına başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar dileriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler