TSK yeniden yapılanıyor

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankırı'daki ziyareti esnasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Gül'ün açıklamalarından satır başları: Herkesin görüşünü özgürce ifade edebildiği bir ülkede silaha şiddete başvurulması kabul edilemez. TSK terörle m

TSK yeniden yapılanıyor

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankırı'daki ziyareti esnasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
İşte Gül'ün açıklamalarından satır başları:
 
Herkesin görüşünü özgürce ifade edebildiği bir ülkede silaha şiddete başvurulması kabul edilemez. TSK terörle mücadelede kendini yeniden yapılandırıyor. Teröristler silaha şiddete başvurduğu sürece taviz verilmeyecektir. Sorunları konuşarak tartışarak çözmenin yolları vardır ülkemizde.
 
Terör örgütü Irak ve Suriye’deki otorite boşluğundan yararlanıyor. Terör örgütüne hiçbir ülke müsaade etmez bizde etmiyoruz o yüzden he türlü mücadele meşruiyetimiz vardır. Bir ülke terör örgütünü kendi imkanlarıyla susturamıyorsa bizim he r türlü tedbiri alma hakkımız vardır.
 
PATRİOT FÜZELERİ
 
Türkiye NATO’nun en eski üyelerinden biridir. Suriye’de çarpışmalar devam ediyor. Bu ülkede kimyasal silahlar olduğu biliniyor. Umarım Suriye Türkiye’ye karşı akılsız bir hareket yapmaz. Ama bu tüp sıcak gelişmeler oldukça bazı tedbirlerin alınması zorunludur.
 
Savunma amaçlı olarak bu tip ihtiyat planlamaları mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler