TSK, Mardin kırsalında operasyon başlattı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçleri tarafından, Mardin Mazıdağı kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen sığınak, barınak ve depoları tespit ve imha etmek maksadıyla, Valilik oluruna istinaden, b

TSK, Mardin kırsalında operasyon başlattı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçleri tarafından, Mardin Mazıdağı kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen sığınak, barınak ve depoları tespit ve imha etmek maksadıyla, Valilik oluruna istinaden, beş Timin kuvvetle operasyon icra edildiği kaydedildi.

Operasyonun devam ettiği bildirildi.

Öte yandan, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin, Van'ın Tuşba İlçe Jandarma Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu belirtilerek teröristin, Van Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alındığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler