TSK karşılık verdi!

Genelkurmay Başkanlığı, Van'ın Başkale ilçesinde bir grup PKK'lı tarafından karakola düzenlenen saldırıya güvenlik kuvvetleri tarafından anında karşılık verildiğini açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu bir

TSK karşılık verdi!

Genelkurmay Başkanlığı, Van'ın Başkale ilçesinde bir grup PKK'lı tarafından karakola düzenlenen saldırıya güvenlik kuvvetleri tarafından anında karşılık verildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Başkale ilçesindeki Çamlık Jandarma Karakol Komutanlığı'na uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuştur. Silahlı saldırıya unsurlarımız tarafından derhal karşılık verilmiştir. Silahlı saldırıda herhangi bir zayiat ve hasar meydana gelmemiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler