TSK ile ilişkileri kesildi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bingöl'de 16 yaşındaki E.A.'ya yönelik cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 8 uzman çavuşun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiklerinin kesildiğini bildirdi.Bakan Fatma Şah

TSK ile ilişkileri kesildi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bingöl'de 16 yaşındaki E.A.'ya yönelik cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 8 uzman çavuşun Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiklerinin kesildiğini bildirdi.

Bakan Fatma Şahin sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından konuyla ilgili bilgi paylaştı. Fatma Şahin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir konuda aldığım haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bingöl'de 8 uzman çavuş'un bir kız çocuğuna tecavüz olayını biliyorsunuz. Bakanlık olarak davaya müdahil olup, tutuksuz yargılama kararına itiraz etmiş ve kaldırılmasını sağlamıştık.Davayı takip ediyorduk. Yargılama halen sürüyor. Devletimiz de kararlı tavrını sürdürüyor. Şu anda Jandarma Komutanlığı bu 8 kişinin işlerine son vermiş durumda."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem