TSK fabrikasında büyük patlama!

Edinilen bilgiye göre fabrikanın Kabavals bölümünde, barut imalatı sırasında meydana gelen patlamada işçilerden Bahattin Topcu, Mevlüt Demirci ve Mustafa İlhan yaralandı.Patlamanın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı

TSK fabrikasında büyük patlama!

Edinilen bilgiye göre fabrikanın Kabavals bölümünde, barut imalatı sırasında meydana gelen patlamada işçilerden Bahattin Topcu, Mevlüt Demirci ve Mustafa İlhan yaralandı.

Patlamanın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Elmadağ Zekai Tahir Burak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

vxmwk_1424370469_8216.jpg

Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Bahattin Topcu ve Mevlüt Demirci gözlerinde oluşan hasar nedeniyle Ankara Göz Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralı Mustafa İlhan ise ayakta tedavi edildi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem