TSK 10 Kasım'da bunu yapacak

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 10 Kasım Perşembe günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78’inci ölüm yılında 1881 dilek balonunun Anıtkabir’de gökyüzüne bırakılacağını açıkladı.

TSK 10 Kasım'da bunu yapacak
TSK’dan yapılan açıklamada, "Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78’inci ölüm yıl dönümünde gönüllerde hiç ölmediğinin; Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin, ülkesinin, bayrağının ve milletinin hizmetinde olduğunun bir kez daha vurgulanması amacıyla Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının katılımıyla Anıtkabir Komutanlığında 10 Kasım 2016 saat 15.00’te -Ata’nın Huzurunda Ordu Millet El Ele- temalı bir faaliyet icra edilecektir" denildi.

Açıklamada, "Faaliyet esnasında Genelkurmay Başkanı öncülüğünde 1881 çift kırmızı ve beyaz dilek balonu Anıtkabir ziyaretçileri, şehit, gazi aileleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri personeli tarafından gökyüzüne bırakılacaktır. Tüm halkımızı davet ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler