TSİAD'da Başkan Değişti

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği’nin (TSİAD) 10. Olağan Kurulu Zorlu Grand Otel’de başladı. Kongreye Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ve çok sayıda iş adamı katıldı. Nezih Onur başkanlığında oluşturulan tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Y

TSİAD'da Başkan Değişti

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği’nin (TSİAD) 10. Olağan Kurulu Zorlu Grand Otel’de başladı. Kongreye Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ve çok sayıda iş adamı katıldı. Nezih Onur başkanlığında oluşturulan tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Yalçın Orhan, görevini  Nezih Onur’a devredecek.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN.

Nezih Onur’un yönetim kurulunda  Hasan Kamil Hayali, Sırrı Furkan Eren, Aytaç Aydoğan, Seçkin Kanca, Serkan Aytekin, Ertuğrul Doğan, Dursun Ali Sakarya, Melike Savaş, Serdar Boğoçlu, Fatih Mengüç, Murat Yavuz ve Tayfun Denizer bulunuyor.

 Divan Başkanlığına Osman Çavuşoğlu seçildi ve gündem maddeleri okunarak kabul edildi.

84 üyesi bulunan TSİAD’ın zorlu grand otelde yapılan kongresine Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık, TTSO başkanı  Suat Hacısalihoğlu, eski başkan Şadan Eren, ve bazı STK ların başkan ve yöneticileri katıldı.

TSİAD'ın bugün Zorlu Grand Otel'de yapılan Kongresinde TSİAD Başkanı Yalçın Orhan, YİK Başkanı Nusret Onur, DOKASİFED Başkanı Zeyyat Kafkas, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Trabzon Valisi Recep Kızılcık konuşma yaptı.

Trabzon Belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kongre öncesi seçimlerin yapıldığı Zorlu Grand otele gelerek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem