TS tesislerinde ''vatikan'' esintisi!

Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri içerisine yapılan küçük kilisenin (şapel) iç dizaynının nasıl yapılacağı konusuna yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar açıklık getirdi.Köksal Sadıklar, bu konuda Hristiyan din adamları ile konuştuklarını ve kendi

TS tesislerinde ''vatikan'' esintisi!

Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri içerisine yapılan küçük kilisenin (şapel) iç dizaynının nasıl yapılacağı konusuna yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar açıklık getirdi.

Köksal Sadıklar, bu konuda Hristiyan din adamları ile konuştuklarını ve kendilerine duvarların Vatikan resimleri ile süslenmesi önerisinin getirildiğini söyledi.

 Bu öneriyi dikkate aldıklarını da söyleyen Sadıklar, “Geçtiğimiz günlerde Lazio maçı için gittiğimiz Roma’da Vatikan fotoğrafları aldık ve bunları şapele yerleştireceğiz" dedi.

Sadıklar, yapımı devam eden mescidin ise mimarisi ile ön plana çıkacak bir yapı olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem