TS taraftarına polis engeli

Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanacağı dava öncesi açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarıyla polis arasında arbede çıktı.

TS taraftarına polis engeli

Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanacağı dava öncesi açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarıyla polis arasında arbede çıktı. Adliye önünde ise bazı taraftarlar birbirine girdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın Şike davası kapsamında yeniden yargılanmasına başlanacağı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önüne gelmek isteyen Trabzonspor taraftarına polis müdahale etti. ,

Metrobüs durağının bulunduğu bölümde önlem alan polis ile açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarları arasında arbede çıktı. Arbede sırasında gözaltına alınanlar oldu. Bu arada adliye önünde ise birkaç Fenerbahçeli ile Trabzonspor taraftarı arasında kavga çıktı. Kavga edenleri araya girenler ayırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem