TS taraftarına önemli duyuru!

Trabzonspor kulubü resmi iternet sitesinde taraftarına teşekkürlerini iletti ve uyarıda bulundu.İşte TS kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı duyuru: ''Öncelikle takımımızın 7 Aralık’ta Lille ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçının k

TS taraftarına önemli duyuru!

Trabzonspor kulubü resmi iternet sitesinde taraftarına teşekkürlerini iletti ve uyarıda bulundu.İşte TS kulübünün resmi internet sitesinde yaptığı duyuru:

 

''Öncelikle takımımızın 7 Aralık’ta Lille ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçının kulübümüz resmi internet sitesi üzerinden satışı gerçekleştirilen misafir takım tribün biletlerine Avrupa’nın bir çok ülkesinden yoğun ilgili gösterip kısa sürede tüketen taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Bu zorlu müsabakayı izlemek için kulübümüz resmi internet sitesine gerekli bilgilerini giren taraftarlarımıza bilet dağıtımı, maç günü Lille Metropole Stadyumu’nda kulübümüze ayrılacak gişeden Fransa yerel saatiyle 19.00’a kadar yapılacaktır.

 Bilet dağıtımı sırasında taraftarlarımız pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Biletleri teslim alırken internet sitemize girilen bilgilerle pasaport bilgilerinin birbirini tutmaması durumunda kesinlikle teslimat yapılmayacaktır. Bununla birlikte Fransa’da nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir.

 Taraftarlarımızın mağdur olmamaları için yukarıda belirtilen hususlara önemle dikkat etmeleri gerekmektedir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler