TS taraftarı Gül'den kupayı istedi

Bir Trabzonspor taraftarı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den geçen sezonun şampiyonluk kupasını istedi."KUPAYI BİZE VERİN" "Sayın Cumhurbaşkanı’m ben Trabzonluyum. Lütfen şampiyonluk kupasını bize verin. O kupa bizim hakkımız." Ankara’dan yazan biri ise Gül’d

TS taraftarı Gül'den kupayı istedi

Bir Trabzonspor taraftarı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den geçen sezonun şampiyonluk kupasını istedi.

"KUPAYI BİZE VERİN"
"Sayın Cumhurbaşkanı’m ben Trabzonluyum. Lütfen şampiyonluk kupasını bize verin. O kupa bizim hakkımız." Ankara’dan yazan biri ise Gül’den çocuklarının kulağına ezan okuyarak isimlerini koymasını istiyor: "Nasip olursa ikiz bebek bekliyoruz. Adlarını da Peygamber Efendimiz’in isimlerinden vermek istiyoruz. İsimlerini kulağına ezan okuyarak koyacak bir büyüğümüz yok. Sizden rica edebilir miyiz?"

Köşk'e gelen bazı istekler arasında Cumhurbaşkanı'yla kız istemeye gitmeyi talep edenler bile var.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Köşk'e çıktıktan sonra, kamuoyuyla iletişim konusunda seleflerine göre oldukça farklı bir yol izliyor. Sosyal medyayı en etkin kullanan liderlerin başında gelen Gül, halktan gelen taleplerle tek tek ilgilenilmesi için de talimat veriyor.

Cumhurbaşkanlığı'na ayda ortalama 11 bin e-posta ve mektup geliyor. Vatandaşların çeşitli sorunları Köşk personelinin ilgili makamlarla kurduğu iletişim sayesinde çözülürken, Köşk'e gelen bazı istekler ise gülümsetiyor. Diyarbakır'dan Gül'e yazan bir vatandaşın isteği şöyle: "Cumhurbaşkanı'm, hayatımda ilk kez âşık oldum. Kızı istemeye gittik, babası vermedi. Onunla evlenmeyi çok istiyorum. Bu dünyada hep namuslular eziliyor. Gelip kızı isteyebilir misiniz?"

Cumhurbaşkanı Gül, halkla iletişim konusunda 2007'den bu yana önemli bir aşama sağladı. İnternet sitesindeki 'Cumhurbaşkanı'na yazın' uygulamasıyla vatandaş, düşünce ve isteklerini Çankaya ile paylaşma imkânı buldu. Ocak ayında Köşk'e gönderilen sorulardan en beğenilenlerin sahipleri, sorularını Gül'e yüz yüze yöneltme şansı yakaladı. Sosyal medyayı da etkin kullanan Gül, bizzat yazdığı mesajlarla Twitter'da 1 milyon 570 bin takipçi sayısına ulaştı. Yine YouTube, Facebook ve fotoğraf paylaşım sitesi Flickr'da da Gül'ü takip etmek mümkün. Vatandaşlar Çankaya'ya e-posta, mektup, faks ve telefonla ulaşıyor. Bir önceki dönemde kamuoyuyla iletişim konusunda pek de hareketli olmayan Köşk personeli, son 5 yılda ise yoğunluktan kafasını kaldıramıyor.

Bir Trabzonspor taraftarının Gül'den isteği pek de kolay gerçekleştirilecek gibi değil: "Sayın Cumhurbaşkanı'm ben Trabzonluyum. Lütfen şampiyonluk kupasını bize verin. O kupa bizim hakkımız." Ankara'dan yazan biri ise Gül'den çocuklarının kulağına ezan okuyarak isimlerini koymasını istiyor: "Nasip olursa ikiz bebek bekliyoruz. Adlarını da Peygamber Efendimiz'in isimlerinden vermek istiyoruz. İsimlerini kulağına ezan okuyarak koyacak bir büyüğümüz yok. Sizden rica edebilir miyiz?"

Sivas'tan yazan bir vatandaşın isteği de hayli ilginç: "Sayın Cumhurbaşkanı'mız öncelikle kabalığımdan dolayı lütfen beni affedin. Sivas ziyaretimiz esnasında size Nazlı ve Diyar isimli kangal yavruları hediye edilmişti. Sizden ricam, o kangalların yavruları varsa, bana 1 adet erkek kangal verebilir misiniz?" Saç dökülmesi sorunu yaşayan bir vatandaşın mesajı da şöyle: "Öncelikle yüce Allah'tan sağlık ve başarılar nasip etmesini niyaz ederim. Saç ekimi konusunda bana yardım ederseniz minnettar kalırım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem