TRT'nin acemi işi Atatürk belgeseli

Devletin zirvesi Danıştay'daki törende kurumun tarihi anlatan kısa bir belgesel gösterildi. O belgesel de Atatürk vardı ama ne o ses ne de ağız Atatürk'ün değildi.Belgesel'de Atatürk'ün sesinde ve yüzünde bir tuhaflık olduğu belliydi. Çünkü montajla sesi

TRT'nin acemi işi Atatürk belgeseli

Devletin zirvesi Danıştay'daki törende kurumun tarihi anlatan kısa bir belgesel gösterildi. O belgesel de Atatürk vardı ama ne o ses ne de ağız Atatürk'ün değildi.

Belgesel'de Atatürk'ün sesinde ve yüzünde bir tuhaflık olduğu belliydi. Çünkü montajla sesi de ağız hareketleri de değiştirilmişti. Danıştay'ın tarihi anlatan videoda Atatürk'ün kendi sesi kullanılmamış ve yerine seslendirme yapılmıştı. 

Seslendirme sesine uygun olması için de dudaklarının hareketiyle oynanmıştı. Danıştay'ın bu belegeseli neden bu şekilde hazırlattığı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler