Trenin altına yatarak intihar etti

.Adana'da rayların üzerine yatan bir kadın üzerinden trenin geçmesi sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte meydana geldi. İddiaya göre 25-30 yaşlarında ismi öğrenilmeyen

Trenin altına yatarak intihar etti

.Adana'da rayların üzerine yatan bir kadın üzerinden trenin geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

 Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'ndeki hemzemin geçitte meydana geldi. İddiaya göre 25-30 yaşlarında ismi öğrenilmeyen bir kadın Yaşiloba Mahallesi'nde bulunan hemzemin geçide gelerek saat 17:15 gibi beklemeye başladı.

Adana-Mersin seferini yapan trenin geldiğini gören kadın bir anda rayların üzerine yatarak ellerini açtı. Tren duramayarak kadının üzerinden geçti. Kadın trenin üzerinden geçmesiyle parçalanırken yaklaşık 400 metre sürüklendi.

 

Kadının parçaları raylara saçıldı. Görgü tanıkları da kadının treni görünce birden rayların üzerine yattığını ve trenin altında kaldığını söyledi. Vatandaşlar daha sonra ambulansı çağırdıklarını ancak olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kadının cansız bedeniyle karşılaştığını söyledi. Daha sonra olay yerine çağrılan polis ise intiharla ilgili araştırma başlattı. Kadının parçalanan cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler